“Ekon és una unitat de negoci del fabricant multinacional de programari empresarial Unit4, la companyia líder en aplicacions per a organitzacions que major creixement ha experimentat en el mercat. ekon és una solució de gestió empresarial dissenyada a la mida del teu negoci i sector; que t'ajudarà a créixer d'una manera senzilla, eficient, global i amb total llibertat d'implantació ja sigui en les teves pròpies instal·lacions o en el núvol i amb un entorn que t'ofereix la màxima adaptabilitat. Gràcies a la flexibilitat de la seva plataforma, les solucions ekon asseguren l'adaptació a les necessitats canviants de les empreses i aprofiten els avantatges de la transformació digital. Més de 4.000 empreses i organitzacions utilitzen les solucions de gestió ekon i gaudeixen de les seves funcionalitats en sectors com indústria, distribució, comerç, construcció, salut i despatxos professionals.”

Ekon

Una completa i avançada solució per al tractament, anàlisi i consolidació de les dades comptables i financers de l'empresa.

 
 Finances
 
Una completa i avançada solució per al tractament, anàlisi i consolidació de les dades comptables i financers de l'empresa.
 
  Gestió Administrativa
 
L'eina més avançada per a la gestió administrativa dels processos interns aliens al negoci principal de l'empresa.
 
  Cadena de subministranments
 
La solució que augmenta la competitivitat de les empreses a través dels seus processos logístics: Compres, Vendes i Magatzems.
 
  Busines Analytics
 
L'excel·lència en la gestió del rendiment i creixement per a Empreses que Viuen en Constant Canvi.
 
  Projectes
 
El millor control dels teus projectes per aprofitar al màxim els seus recursos i assegurar l'èxit.
 
  CRM
 
La millor elecció per a les empreses que volen gaudir dels avantatges d'un programari de gestió de relacions amb els clients, de provada eficàcia i àmplia implantació.
 
  Producció
 
La millor gestió dels processos de fabricació, que satisfà les necessitats pròpies d'aquesta activitat amb els millors factors de cost, termini i qualitat.
 
  Gestió del Punt de Venda
 
El més complet TPV, amb una avançada gestió de la fidelització.

 

Característiques de ekon