I2T, LA CONSULTORA MANRESANA DE SERVEIS DE TECNOLOGIA, CELEBRA EL SEU 10È ANIVERSARI

L'empresa manresana de Consultoria i Solucions en Tecnologia, I2T, celebra aquest any el seu desè aniversari i ho fa consolidant-se com a especialista en el software de gestió empresarial EKON. En aquests 10 anys ha consolidat clients arreu del seu àmbit d'actuació, Catalunya i Andorra.
El seu equip tècnic certificat i amb més de 20 anys d'experiència com a consultors en software de gestió empresarial, treballa amb el seu valor principal, que és oferir solucions de proximitat. “I2T ofereix a tots els clients el coneixement, eines i solucions d'una multinacional, però amb un tracte més proper” diu el seu CEO, Jordi Navarro.
Recentment, l'empresa va rebre de part del seu gran aliat, la multinacional UNIT4, un reconeixement en Marketing Excellence, per la seva gestió l’any passat. A més, coincidint amb la propera entrada en vigor del nou Reglament General de Protecció de Dades, I2T participarà en diverses jornades de difusió de les novetats i obligacions en el compliment del nou reglament i com els sistemes de informació poden ser les eines de suport idònies per a fer un tractament correcte de les dades que els clients donen a les empreses.
Entre els objectius de I2T a curt termini, està enfortir la seva estratègia de màrqueting i continuar sent una consultoria especialitzada, que doni respostes personalitzades a les necessitats dels seus clients, apostant com fins ara per un servei més proper i humà.