Consultoria Negoci


i2T és una empresa de Consultoria i Serveis en Tecnologies de la Informació. Neix amb la finalitat d'acompanyar les PIMES en la seva tasca d'adaptació constant a les noves tecnologies de la informació i comunicació. El nostre objectiu, és proporcionar solucions adequades a cada necessitat, utilitzant tecnologies i metodologies avançades; principalment, volem aportar negoci als nostres clients, augmentant la rendibilitat en les seves inversions.
Implantació ERP


Ekon és un eficient sistema de gestió ERP que optimitza els processos interns i externs de la manera més fàcil, basant-se en el concepte Lean Management. És una solució empresarial amb característiques SMAC (Social, Mobile, Analytics i Cloud), centrada en persones i productes, que ofereix el menor cost de propietat del mercat. Unit4 ekon es caracteritza per la seva alta adaptabilitat, gràcies al seu fàcil integració i post-implementació.


Assessorament


Els nostres experts en Consultoria informàtica, estudiessin les seves necessitats i proposaran solucions que cobreixin les seves requisits de forma fiable i precisa. La nostra metodologia de treball es basa en la comunicació i el treball en equip amb l'empresa. Oferim assessorament en les fases de prevenció - adquisició - desenvolupament i manteniment, amb l'objectiu de garantir-los més tranquil·litat.
Seguretat


Protegeix el teu negoci amb els nostres serveis de seguretat. Treballa tranquil i segur sabent que la teva empresa aquesta segura. Comprovem la seguretat dels sistemes informàtics i els serveis del seu organigrama, fallides de seguretat, etc, emetent posteriorment l'informe sobre l'estat dels seus equips. i2T comprova la seguretat dels sistemes informàtics i els serveis del seu organigrama, fallides de seguretat, etc, emetent posteriorment l'informe sobre l'estat dels seus equips.


Configuració de Xarxes


  • Estudi i anàlisi de la situació i necessitats del client, adoptant en tot cas el sistema més indicat a les necessitats reals.

  • Instal·lació de cablejat en xarxes d'àrea local.

  • Configuració d'equips maquinari de comunicació (switch, router, firewall)
Suport Tècnic en Programari Ofimàtic


  • Estudi i anàlisi de la situació i necessitats del client, adoptant en tot cas el sistema més indicat a les necessitats reals.

  • Instal·lació de cablejat en xarxes d'àrea local.

  • Configuració d'equips maquinari de comunicació (switch, router, firewall)


Outsourcing


  • Assessorament informàtic extern de suport a l'empresa, en la presa de dicisiones tecnològiques.

  • Contracte Outsourcing Total: Externalització global dels serveis informàtics de l'empresa, tant a nivell de maquinari com de programari i consultoria. S'inclouen els serveis d'aplicació de la Llei Orgànica de la Protecció de Dades.