ERP amb agilitat post-implementació

Servei Mòbil - Finances - HR - Planificació - Adquisicions - Projectes - Informes i Anàlisi.

Què fem: Amb i2T pots administrar la gestió completa de la teva empresa o organització de serveis en una única suite ERP integrada en Cloud. Les nostres solucions estan dissenyades al voltant de les persones que les utilitzen, per la qual cosa són ràpides en la seva posada en marxa, agradables en el seu ús diari, ràpides per oferir beneficis reals i fàcils de canviar.

Per què som diferents ?: Les solucions tradicionals d'ERP són massa difícils d'usar i necessiten ser recodificades per especialistes quan es necessiten canvis després de la implementació. Les nostres solucions d'ERP estan dissenyades des de zero per ajudar els usuaris adaptar fàcilment el sistema a si mateixos, per tal de reflectir els canvis del negoci o operacionals en curs. Així que sempre seràs àgil.

Software ERP per a les companyies que requereixen canviar ràpidament

  • Ekon - programari de gestió empresarial per a organitzacions product-centric, que ofereix centenars de millores en les seves funcionalitats per fer encara més fàcil, eficient i adaptable a la gestió de les empreses.

  • Business World On! (Anteriorment Agresso) - ERP al Núvol integral i àgil per aplicar canvis post-implementació de forma senzilla.

Software ERP per a sectors específics

També oferim a les empreses una sèrie de programes de gestió i solucions dedicades que aborden els requisits específics addicionals de sectors d'indústria individuals.